Thermometer Controle

De Branche Hygiënecode voor de Brood- & Banketbakkerij schrijft voor dat uw onderneming in het bezit moet zijn van een goed functionerende thermometer die op 0,1 graad nauwkeurig meet. Deze thermometer dient jaarlijks aantoonbaar gecontroleerd te worden. Deze regel geldt zowel voor productielocaties als verkooplocaties.

Deze controle kan ik jaarlijks voor u verzorgen. Blijkt uit de controle dat de thermometer aan de eisen voldoet, dan wordt er een bewijs van goedkeuring afgegeven.

Indien de uitslag van de controle negatief is zijn er twee mogelijkheden:

  • Kalibratie huidige thermometer;
  • Aanschaf nieuwe thermometer.

Extra opties :

Aankoop thermometer:
Een eventuele aanschaf van een nieuwe thermometer kan ik voor u verzorgen. Kolijn Bakkerij Advies kan voorzien in alle meetinstrumenten uit het EBRO assortiment.

Kalibratie thermometer:
Het kalibreren van uw thermometer kan ik eveneens voor u uit handen nemen. De kalibratie wordt dan verzorgd door Gullimex Borne.

Heeft u interesse of  behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden en/of kosten? Neem dan contact met mij op via de contactpagina.